Canal Taronja. La teva infoweb de proximitat.

INICI


Programes

Publicitat

Portada > Notícies > El Festival Zoom de Cinema per a Televisió projectarà els capítols pilots de 'Nikita' i 'Twin Peaks'

El Festival Zoom de Cinema per a Televisió projectarà els capítols pilots de 'Nikita' i 'Twin Peaks'

15/10/2010

Barcelona (ACN).- La 8a edició del Festival Zoom de Cinema per a Televisió, que se celebrarà a Igualada entre el 3 i el 7 de novembre, projectarà els capítols pilots de 'Nikita' i 'Twin Peaks'. La secció 'Made in USA', que es fa ressò de destacades produccions nord americanes referents mundials de la ficció televisiva, porta a la gran pantalla el primer episodi de la nova versió televisiva de 'Nikita'. La secció 'Cult TV', dedicada a recordar telefilms o sèries que han marcat una fita a la història de la televisió, projectarà l'episodi pilot de la sèrie 'Twin Peaks', una de les obres cabdals de la filmografia de David Lynch.

 

En la pròxima edició del Festival Zoom de Cinema per a Televisió, la secció 'Made in USA', projectarà el capítol pilot de la nova sèrie 'Nikita', que s'emet en exclusiva per la cadena TNT. El personatge torna aquest any en una nova versió de la seva història televisiva amb la cara de l'exòtica actriu Maggie Q. 

Aquesta nova Nikita està inspirada també en la pel·lícula francesa de Luc Besson, protagonitzada per Anne Parrillaud, i en el 'remake' americà, 'Point of the not
Return', amb Bridget Fonda. La sèrie explica la lluita per recuperar la seva vida d'una noia que ha estat entrenada per convertir-se en una assassina invencible. L'organització
ultrasecreta del Govern, la Divisió, l'ha convertit en esclava i n'ha esborrat la identitat.

Per la seva banda, la secció Cult TV, projectarà l'episodi pilot de la sèrie 'Twin Peaks'. Aquest capítol és una de les obres mestres de la filmografia de David Lynch. Tot i ser concebut per a ser l'inici d'una sèrie de televisió, l'episodi es va estructurar com un
llargmetratge amb final tancat. 

L'estrena televisiva va ser un gran esdeveniment i va marcar un abans i un després a la manera d'entendre la ficció televisiva, a més, va imprimir l'enigmàtica frase 'Qui va matar a Laura Palmer?' a la memòria col·lectiva dels televidents.

L'actor Kyle MacLachlan es va posar a la pell de l'agent especial de l'FBI Dale Cooper, que arriba a la ciutat de Twin Peaks per investigar el brutal assassinat de la jove Laura Palmer (interpretada per Sheryl Lee), una estudiant molt popular entre els seus veïns. L'agent s'endinsa a la vida dels peculiars habitants d'aquesta petita localitat de l'estat de Washington, que no estan predisposats a posar-li les coses massa fàcils.

Arxivat a: Cultura
Canal Taronja Anoia | R/ Sant Isidre 18 2n 2a IGUALADA | T 93 804 10 58 | (Necessites javascript per veure aquest correu-e) Mapa del web | Avís legal | Crèdits